Εγκλωβισμένο γατάκι σε φρεάτιο στην Νίκαια
Μοιραστείτε το

24/06/2020

Ενημερωθήκαμε για εγκλωβισμένο μωρό γατάκι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην περιοχή της Νίκαιας.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο Διασώστες της ομάδας μας.

Κατόπιν αυτοψίας και ελέγχου, αποκτήσαμε άμεσα οπτική επαφή με το γατάκι το οποίο μας κοίταζε τρομαγμένο μέσα από το δωμάτιο του φρεατίου.

Με προσοχή μετακινήσαμε την σχάρα του διπλανού δωματίου που συγκοινωνούσε με το επίμαχο δωμάτιο φρεατίου όπου ήταν το μωρό προκειμένου να μην το τρομάξουμε και εισχωρήσει στην σωλήνα που οδηγούσε στον κεντρικό αγωγό, το χείλος της οποίας σωλήνας βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο μικρό.

Κατεβάσαμε λοιπόν με σχοινί παγίδα με σαρδελίτσα στην οποία το γατάκι μπήκε εντός ολίγων λεπτών οδηγούμενο από την πείνα του η οποία ήταν προφανέστατα μεγάλη.

Να σημειωθεί εδώ ότι πληροφορηθήκαμε από περίοικους της περιοχής ότι το μωρό βρισκόταν εκεί τουλάχιστον τρεις ημέρες και ενώ είχαν ενημερωθεί κρατικές υπηρεσίες κανείς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Το μικρό φιλοξενείται από την κοπέλα που μας ενημέρωσε για το περιστατικό.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρέθηκαν στο σημείο και βοήθησαν με κάθε τρόπο.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το