Εγκλωβισμένο μωρό γατάκι σε ρείθρο στην περιοχή της Πετρούπολης
Μοιραστείτε το

13/05/2020

Λάβαμε επείγουσα κλήση για εγκλωβισμένο μωρό γατάκι σε ρείθρο στην περιοχή της Πετρούπολης.

Δυο Διασώστες της ομάδας μας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε η διαδικασία εντοπισμού του μικρού.

Το επίμαχο ρείθρο, το οποίο εκτεινόταν σε αρκετά μέτρα μήκος, είχε γίνει ιδανική κρυψώνα για το μικρό γατάκι το οποίο για καλή μας τύχη δεν είχε περάσει στον κεντρικό αγωγό, γεγονός που διευκόλυνε κατά πολύ την διάσωσή του.

Μπλοκάραμε κάθε δυνατή έξοδό του και περιορίσαμε το ζωάκι σε ελεγχόμενο σημείο ώστε να μπορούμε να επέμβουμε άμεσα και αποτελεσματικά προς τη διάσωσή του.

Επιχειρήσαμε προσέγγιση από τα ανοίγματα του ρείθρου τα οποία όμως επέτρεπαν περιορισμένο εύρος κινήσεων χειρισμού με την χρήση απόχης. Μετά από λίγη ώρα και κατόπιν προσεκτικών κινήσεων, καταφέραμε και ασφαλίσαμε το μικρό τρομαγμένο γατάκι στην απόχη και το ανασύραμε στην επιφάνεια.

Το μικρό αυτή τη στιγμή φιλοξενείται προσωρινά και ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μια καλή ζωούλα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό το αξιολάτρευτο μωρό μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα μας.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το