Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και παραλίας στο ΣΕΦ
Μοιραστείτε το

Την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν υποβρύχιο καθαρισμό του βυθού της παραλίας δίπλα στο ΣΕΦ, πήραν 15 δύτες από τον σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων σε συνεργασία με την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Αλέξανδρος Παλατιανός – πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, δήλωσε πως: «οι δράσεις μας είναι τόσο οικολογικές και εκπαιδευτικές για τα παιδιά που θα αποτρέψουν περεταίρω περιβαλλοντική ρύπανση».

O Χρήστος Ποζίδης – αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ανέφερε ότι: «έχω βγάλει πολλές σακούλες, παπούτσια, κουβαδάκια, κουτιά από χυμούς… πολλά αντικείμενα από αυτοκίνητα».

Από την πλευρά της η Χριστίνα Τσιλιγκίρη – πρόεδρος ΣΕΦ, δήλωσε πως: «ο στόχος μας είναι οι 10 λουόμενοι να γίνουν 100, αρχικά ήταν χωματερή, μπήκαμε με μπουλντόζες».

Μέσα στο βυθό της παραλίας του ΣΕΦ, βρέθηκαν πολλά πλαστικά, καφάσια, μέχρι και το εσωτερικό της πόρτας αυτοκινήτου.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του σταδίου έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό της πολύπαθης παραλίας του ΣΕΦ. Από τότε έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι πρώτοι λουόμενοι.

Στόχος της διοίκησης του σταδίου είναι η παραλία του ΣΕΦ να γίνει ελκυστική για τους κατοίκους της περιοχής και μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσει την όψη που της αξίζει.

Ρεπορτάζ: Μ. Κωνσταντινίδης

Πηγή: ΕΡΤ


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το