Εικόνες καταστροφής από παραλία στο Δήλεσι
Μοιραστείτε το

Οι κάτοικοι στο Δήλεσι στο νομό Βοιωτίας βρέθηκαν μπροστά σε απίστευτες εικόνες βλέποντας την παραλία τους να έχει κατακλυστεί με φερτά υλικά νεκρά ζώα και φίδια. Το φαινόμενο είναι αποτέλεσμα των φονικών πλημμυρών που έπληξαν την Εύβοια.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Facebook και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την Εύβοια, ακόμα και στο Δήλεσι Βοιωτίας που βρίσκεται από την άλλη πλευρά των ακτών.

Οι φονικές πλημμύρες της Εύβοιας μετέφεραν μεγάλο όγκο φερτών υλικών προς τη Στερεά Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο μήκος της ακτογραμμής Δήλεσι – Χαλκούτσι.

Συγκεκριμένα, οι εικόνες έρχονται από την παραλία Αγριλέζα στο Δήλεσι όπου η δύναμη του αέρα ξέβρασε υλικά που ξηλώθηκαν από τη χθεσινή κακοκαιρία στην Εύβοια.

Δείτε το βίντεο:

Και η θάλασσα μπαζώθηκε.Η απόλυτη καταστροφή!Καλό (?) Καλοκαίρι…

Gepostet von Dimitris Liossis am Sonntag, 9. August 2020

Πηγή : sputniknews.gr

Με φερτά υλικά, νεκρά ζώα και πολλά… φίδια «έπνιξαν» οι πλημμύρες της Εύβοιας τις παραλίες στο Δήλεσι.

Ειδικότερα οι φονικές πλημμύρες της Εύβοιας μετέφεραν μεγάλο όγκο φερτών υλικών προς τη Στερεά Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο μήκος της ακτογραμμής Δήλεσι – Χαλκούτσι.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια, η ακτή καλύφθηκε από κοντέινερ, οικιακές συσκευές και έπιπλα, νεκρά ζώα και φίδια που κατέληξαν εκεί, από την υπερχείλιση του Λήλαντα ποταμού της Εύβοιας.

Ο δήμαρχος μιλώντας στο TvStar απηύθυνε αίτημα για να κηρυχθεί η δημοτική ενότητα Δηλεσίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα , υψώθηκαν κόκκινες σημαίες από τους ναυαγωσώστες στην παραλία πλάκα Δηλεσίου.

Μάλιστα λόγω των επικίνδυνων φερτών υλικών απαγορεύεται μάλιστα η χρήση της παραλίας από τους λουόμενους, ενώ στην παραλία έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλά φίδια.

Πηγή : tanea.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το