Εικόνες ντροπής
Μοιραστείτε το

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΈΛ

Σήμερα το πρωί η υπηρεσία του δήμου μάζεψε ΠΑΡΆΝΟΜΑ, χωρίς χαρτί από νοσοκομείο ή οτιδήποτε άλλο που ορίζει ο νόμος, αυτό το ζώο, βαφτίζοντας το και αυτό επιθετικό γιατί κάποιος απλά ενοχλείται από την παρουσία του!

Μετά από ενημέρωση πήγαμε κατευθείαν στο κυνοκομείο και ζητήσαμε να μας δώσουν τι χαρτιά έχουν και φυσικά να μιλήσουμε με τους αρμόδιους!

Οι αρμόδιοι είναι άφαντοι μέχρι τώρα και κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα του!

Αναγκαστικά μιλήσαμε μόνο με υπαλλήλους της υπηρεσίας, που για ακόμη μια φορά μας δείχνουν επιδεικτικά πόσο εχουν μπερδέψει τον ρόλο τους στην υπηρεσία και λέγοντας μας με θράσος ότι το ζώο δεν θα βγει από εκεί μέσα και θα μαζέψουν και τον Μάικ (παρέα του Μικέλ)!

Όλα αυτά φυσικά χωρίς χαρτιά!!

Στην συνέχεια καλέσαμε την αστυνομία για να γίνει καταγραφή του συμβάντος και μετά κατεβήκαμε και εμείς στο τμήμα να καταθέσουμε και να γίνει καταγγελία!

Το ζώο δυστυχώς μέχρι και την Τρίτη θα μείνει εκεί μέσα, μέσα σε ένα κλουβί γιατί καποιοι πλεον είναι ανεξέλεγκτοι και κάνουν απλά ότι τους αρέσει χωρίς να λογαριάζουν τίποτα!

Ακολουθήσαμε όλη την νόμιμη διαδικασία, η καταγγελία έγινε και τώρα μένει να φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα!

Για ότι νεότερο θα βγει νέα ενημέρωση!

“Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το