Εισαγγελια Νάξου, προσφορά της στον τομέα της κακοποίησης των ζώων
Μοιραστείτε το

Εισαγγελια Νάξου,η πολύτιμη και μοναδική προσφορά της στον τομέα της κακοποίησης των ζώων

Το νησί της Νάξου είναι γνωστό για τις πολλές νεκρές χελώνες καρέτα καρέτα και μάλιστα παλαιότερα είχε γίνει προσπάθεια μποϋκοτάζ του νησιού λόγω του γεγονότος αυτού.

Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά και σύμφωνα με πληροφορίες μας η Εισαγγελέας Νάξου κα Πόπη Παπανδρέου έδωσε οδηγίες στο Λιμεναρχείο για καθημερινή , διπλή περιπολία στα παράλια του νησιού αλλά και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αλιεία σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από τα παράλια ενώ παράλληλα ερευνά όλες τις υποθέσεις με νεκρές χελώνες και σχηματίζονται δικογραφίες.

Πόσο διαφορετική θα ήταν η χώρα μας στον τομέα της κακοποίησης των ζώων , αν οι εισαγγελικοί λειτουργοί λειτουργούσαν κατ αυτό το τρόπο !!!

Δυστυχώς όμως τέτοιοι Λειτουργοί είναι η εξαίρεση και ο κανόνας άλλος .

Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια Εισαγγελέας στην Ημερίδα που έγινε τον Δεκέμβριο στην Νάξο για τα ζώα φάρμας και τα ιπποειδή με την Ομοσπονδία μας ΠΦΠΟ και το Δήμο Νάξου έθεσε επί τάπητος το θέμα των παστουρωμένων ζώων και το φαινόμενο στην περιοχή έχει εξαλειφθεί .

Πηγή : pfpo.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το