Εκπομπή για τα αδέσποτα στο Κανάλι-1
Μοιραστείτε το

Το Κανάλι Ένα 904 την Κυριακή το πρωί θέτει σε πρώτο πλάνο την κατάσταση που βιώνουν εν μέσω κορωνοϊού τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.

Στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Αλέξανδρος Τζεφερακος καί ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς θα μιλήσουν με ειδικούς και φιλόζωους για τους τετράποδους γείτονές μας και τα μέτρα που παίρνει ο Δήμος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στο Σχιστό, η αρχιτέκτων -μηχανικός Άντζι Γεωργανά από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά, ο καθηγητής Νίκος Αρφανάκος συντονιστής εκπαιδευτικός της Φιλοζωικής Ομάδας του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων και η Σοφία Χαλκιά, εκπρόσωπος Φιλοζωϊκού Συλλόγου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ!!!


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το