Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας
Μοιραστείτε το

Η ΕΟΔ Καρδίτσας ήταν και θα είναι δίπλα στους πολίτες της πόλης μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Όλες αυτές τις μέρες, τα μέλη του συλλόγου μας παρείχαν επιχειρησιακή δράση και ανθρωπιστική βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας.

Την Παρασκευή το βράδυ, πενταμελής ομάδα του συλλόγου μας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας επιχείρησε για απεγκλωβισμό ατόμου από αυτοκίνητο πλησίον του Ιππικού Κέντρου Φιλόνεικος όπου χάρη στην άψογη συνεργασία με τους άντρες της Π.Υ Καρδίτσας διεσώθη με επιτυχία αργά το βράδυ.

Τις επόμενες ημέρες,τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν δίπλα στους συμπολίτες μας για εθελοντική εργασία, άντληση υδάτων και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Την Τρίτη, πενταμελής ομάδα συμμετείχε στην επιχείρηση ανεύρεσης αγνοουμένης στο Μουζάκι Καρδίτσας σε συνεργασία με Π.Υ Μουζακίου και άλλες Υπηρεσίες.

Η ΕΟΔ Καρδίτσας με αφοσίωση και αλληλεγγύη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ΕΟΔ Τρικάλων που από τις πρώτες μέρες επικοινώνησε μαζί μας για ενδεχόμενη υποστήριξη.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το