Ενημέρωση για την κακοποίηση στην Χαλκίδα
Μοιραστείτε το

Ενημέρωση για την κακοποίηση στην Χαλκίδα που συντάραξε το πανελλήνιο και πήρε μεγάλη έκταση. Μακάρι να γινόταν αυτό για κάθε καταγγελλόμενη κακοποίηση οποιαδήποτε είδους ζώου.

Η έκταση αυτή είχε και μια θετική συνέπεια που συμβαίνει σπάνια.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα η Εισαγγελική Αρχή της Χαλκίδας και από χθες είχε καλέσει τις δύο πλευρές για σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι σε συνάντηση , η οποία και έγινε .

Βεβαίως και δεν μπορούμε δημόσια να μπούμε σε λεπτομέρειες του τι είπε η Εισαγγελέας .

Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι, ότι κατάλαβε αμέσως τι έχει συμβεί, όπως και την σοβαρότητα της κακοποίησης του ζώου. Η συνέχεια βέβαια αναμένεται στο δικαστήριο.

Θέση πήρε και για τις απειλές που από χθες η πλευρά του φερόμενου ως δράστη εξαπολύει εναντίον των δυο γυναικών, της καταγγέλλουσας πρώτα από όλα, η οποία αξίζει ιδιαίτερων συγχαρητηρίων γιατί ειχε το θάρρος μολονότι το σπίτι όπου διαμένει προσωρινά είναι απέναντι από του κατηγορούμενου να καταγγείλει τα όσα είδε και άκουσε .

Σε αντίθεση με τους περισσότερους που βρίσκουν χίλια δυό προσχήματα για να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην Μαρία Δαντούδη, που έκανε την ανάρτηση, η οποία ανάρτηση στάθηκε η αφορμή της τόσο άμεσης κινητοποίησης των Αρχών.

Ήταν ένας πολύ καλός χειρισμός που προσωπικά εκτιμάω, ότι θα καταλήξει στην καταδίκη του κατηγορούμενου.

Όσον αφορά το σκυλάκι, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα ακόμη παρά μόνο, ότι προς το παρόν θα ειναι ασφαλές.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω, ότι όταν κάνουμε ως φιλόζωοι μια λάθος υιοθεσία, αυτό δεν σημαίνει ότι θα καλύπτουμε την κακοποίηση του υιοθετημένου ζώου, είναι θλιβερό, αήθες και απαράδεκτο.

Άνθρωποι είμαστε θα κάνουμε και λάθη.

Νατάσα Μπομπολάκη


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το