Χτύπησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο με τσεκούρι
Μοιραστείτε το

Για την ιστορία, όλοι θα θυμάστε την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε αδέσποτος σκύλος.

Ένας αγαπητός και αγαθιάρης γίγαντας ο οποίος ενώ καθόταν αμέριμνος δέχθηκε την επίθεση ενός παιδιού με αποτέλεσμα το ζώο να αντιδράσει και να το δαγκώσει ελαφρά.

Η συνέχεια επίσης γνωστή, με την αντίδραση του πατέρα ο οποίος με τη σειρά του χτύπησε το άμοιρο ζώο, στο κεφάλι με τσεκούρι.

Σήμερα λοιπόν κλήθηκε και κατέθεσε στο Α.Τ. Ελευθερούπολης η πρόεδρος του σωματείου μας, για τα όσα γνωρίζαμε για την υπόθεση αυτή!

Πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, πως προηγήθηκαν και καταθέσεις και άλλων μαρτύρων για την υπόθεση και όχι μόνο ενός όπως αρχικά πιστεύαμε!

Ο αδέσποτος αγαθός γίγαντας, έχει τελικά πολλούς ανθρώπους δίπλα του που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν.

Όλες οι πληροφορίες μας λένε πως όλο το χωριό αγαπάει και φροντίζει αυτό το πλάσμα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την άριστη συνεργασία, τον Διοικητή και τον Αξιωματικό Ασφαλείας του Α.Τ. Ελευθερούπολης, να τους εκφράσουμε την εκτίμηση μας και πως θα θέλαμε πραγματικά να γίνουν παράδειγμα για πολλά άλλα Α.Τ. ανά την Ελλάδα! Μπράβο σας πραγματικά!

Η υπόθεση λοιπόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς και είναι στα χέρια του εισαγγελέα η έκβαση της.

Ευχαριστούμε επίσης όλο αυτόν τον κόσμο που στάθηκε δίπλα σ’αυτό το πλάσμα και χωρίς κανένα απολύτως φόβο, δε δίστασε να καταθέσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλες τις διαδικτυακές εφημερίδες, να γράφουν τα γεγονότα όπως ακριβώς τα διατυπώνουμε στις ανακοινώσεις μας και να μην τα παραποιούν, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών!

Ευχαριστούμε!

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το