Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον, ο μπούφος που είχε τραυματιστεί
Μοιραστείτε το

Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον, ο μπούφος που είχε βρεθεί από μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Εμμανουήλ Παππά τραυματισμένος με σπασμένη τη φτερούγα. Το πουλί από τις 21 Απριλίου έως και την Παρασκευή ανάρρωνε στο κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων στη β. Ελλάδα (Δράση για την Άγρια Ζωή) μέχρι να γίνει καλά.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου έγινε η απελευθέρωσή του από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Θεοφάνη Δεδούση, στο χωριό Συκιά.

“Μόνο ανιδιοτελής πράξη δεν είναι η απελευθέρωση ενός άγριου ζώου πίσω στο φυσικό του περιβάλλον… Το συναίσθημα ικανοποίησης από μια τέτοια εμπειρία δεν περιγράφεται… Βοηθήστε την #δράσηγιατηνάγριαζωή και ίσως κρατήσετε και ‘σεις στα χέρια σας ένα από τα ομορφότερα πουλιά της φύσης”έγραψε στο Facebook, ο κύριος Δεδούσης.

Πηγή : infonews24.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το