Επιδοτούμενο πρόγραμμα στείρωσης στον Δήμο Αίγινας
Μοιραστείτε το

Έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία επιπλέον αφίσες για την επιδότηση στείρωσης: σε ΚΕΠ, pet shops, φαρμακεία, την αστυνομία, το λιμενικό, το δημαρχείο.

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα στείρωσης για ιδιοκτήτες που πληρώνουν μόνο 15 ευρώ για αρσενικό σκύλο, αντί για 80-200 ευρώ και 20 ευρώ για θηλυκό αντί για 80-250 ευρώ, θα πραγματοποιείται μέχρι τον Νοέμβριο αυτού του έτους και είναι μοναδική ευκαιρία για να στειρώσετε τον σκύλο σας με ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους, ενώ το υπόλοιπο επιδοτείται από το Zero Stray Pawject, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Battersea Dogs and Cats Home ώστε να ενθαρρυνθούν οι ιδιοκτήτες να στειρώσουν.

Από τον επόμενο χρόνο, θα εφαρμόζονται οι κανονικές τιμές στείρωσης.

Ακόμα και εάν ο σκύλος σας βρίσκεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον, ακούμε συχνά από ιδιοκτήτες ότι ακόμα και τότε, οι σκύλοι ζευγαρώνουν και εκπλήσσουν τους ιδιοκτήτες τους με κουτάβια. Καθώς οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα κουτάβια, καθώς αυτό συνιστά έγκλημα και κάθε εγκαταλειμμένο κουτάβι μπορεί να επιφέρει στον ιδιοκτήτη μέχρι ένα έτος φυλάκιση και έως 30000 ευρώ πρόστιμο ανά κουτάβι (το οποίο το Zero Stray Pawject θα επιβάλλει), αυτή είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία ώστε να αποφύγουν οι ιδιοκτήτες την ταλαιπωρία και να μην καταλήξουν με ανεπιθύμητα κουτάβια.

Για πληροφορίες για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος, καλέστε την Σοφία Χατζίνα στον δήμο Αίγινας.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το