Επιστολή της Π.Φ.Π.Ο. προς την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
Μοιραστείτε το

Επιστολή της Π.Φ.Π.Ο. προς την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με το φεστιβάλ κρέατος σκύλου και γάτας στην Κίνα

Προς: Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελληνική Δημοκρατία, Αθήνα

Φάξ.: 210-6723819, Email: chinaembgr@gmail.com

Κοινοποίηση
ΜΜΕ

Θέμα : Καθολική, οριστική κατάργηση, του φεστιβάλ κρέατος σκύλου και γάτας στην Κινα

Αξιότιμοι κύριοι,

Και πάλι η Κίνα έχει συγκεντρώσει τη δημόσια, έντονη και διεθνή κατακραυγή, για την τρομερή βαρβαρότητα προς τα ζώα και συγκεκριμένα η πόλη Yulin, η οποία αρνείται να τερματίσει, αυτή τη φρίκη, του γνωστού και απεχθούς για την παγκόσμια κοινότητα φεστιβάλ κρέατος.

Εμμένει στη φρικτή κακοποίηση χιλιάδων ζώων, που σφάζονται, κάτω από τραγικές συνθήκες. Χιλιάδες σκύλοι και γάτες, μαρτυρούν μέχρι θανάτου, προκαλώντας την παγκόσμια απέχθεια, και αμαυρώνοντας τον πολιτισμό ολόκληρης της χώρας .

Όμως η Κινεζική κυβέρνηση, έχει ήδη περίτρανα δηλώσει, πως τα σκυλιά είναι σύντροφοι, βαδίζοντας στην πρόοδο. Άλλες πόλεις της Κίνας, δέχτηκαν το μήνυμα και πέρασαν στην απαγόρευση, κατανάλωσης κρέατος σκύλου και γάτας, περνώντας σε μια άλλη εποχή και ανεβάζοντας τη φήμη της χώρας.

Επί πλέον, σε μια εποχή, όπου η δημόσια υγεία έχει πληγεί, σε απρόβλεπτο και μέγιστο βαθμό, μετά τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας COVID-19, θεωρείται δυνατή υποχρέωση κάθε χώρας και πολιτείας, η καλή προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Αδιαμφισβήτητα, το συγκεκριμένο φεστιβάλ, είναι πλέον μία «βόμβα», που αφορά όλους μας. Σε κανένα πολιτισμένο κράτος, δεν είναι νόμιμες τέτοιες ενέργειες.

Υπογραφές, από πολίτες του κόσμου, αποστέλλονται στην κυβέρνησή σας, αιτούμενοι εντόνως τον τερματισμό του φεστιβάλ.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, ζητάει σε κάθε τόνο, την άμεση και καθολική, κατάργησή του. Είναι προσβολή του Ανθρώπου, του Πολιτισμού, της σύγχρονης κοινωνίας και της σύγχρονης Ηθικότητας.

Η Κίνα, είναι μία υπέροχη χώρα, που έχει να προσφέρει πολλά στην παγκόσμια πρόοδο. Δεν μπορεί να ενέχει θέση και συνήθειες που παραπέμπουν σε «αγρίους».

Με εκτίμηση

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το