Επιχείρηση "σκούπα" από τον Δ. Κασσάνδρας για μόνιμα τοποθετημένες ομπρέλες στον αιγιαλό
Μοιραστείτε το

Στο ξήλωμα των μόνιμα τοποθετημένων ομπρελών στον αιγιαλό προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, ήδη έχουν απομακρυνθεί από τις ακτές «Αιγαιοπελαγίτικα» και Πολυχρόνου και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

“Μόνιμα τοποθετημένες ομπρέλες στον αιγιαλό που παραμένουν εκεί μέρα και νύχτα, με κλειδωμένες και τις καρέκλες τις περισσότερες φορές. Ένα φαινόμενο που επιβαρύνει αισθητικά τις ακτές του Δήμου και προκαλεί προβλήματα στους λουόμενους.

Ήδη, μετά και το σχετικό έγγραφο με Αρ.Πρωτ. 59458/04-07-2020 που απέστειλε στο Δήμο η Κτηματική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες , ο Δήμος Κασσάνδρας θα προβεί απροειδοποίητα σε απομακρύνσεις των ομπρελών που παραμένουν στον αιγιαλό και τη νύχτα, με κλειδωμένες ή όχι επάνω τους ξαπλώστρες και καρέκλες καθώς και τις βάσεις αυτών θεωρώντας τες εγκαταλειμμένα αντικείμενα (ρύπους) που ρυπαίνουν και αλλοιώνουν το χώρο της ακτής.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν τοποθετήσει τις παραπάνω κατασκευές να τις απομακρύνουν εντός (5) πέντε ημερών από σήμερα.

Ήδη, έχουν απομακρυνθεί αντίστοιχα αντικείμενα από τις ακτές «Αιγαιοπελαγίτικα» και Πολυχρόνου και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές”

Πηγή : thestival.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το