Επιχείρηση της Π.Υ. Καρδίτσας για εντοπισμό φιδιού σε μηχανή αυτοκινήτου
Μοιραστείτε το

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης σε μηχανή αυτοκινήτου, στην Καρδίτσα, «απαίτησε» την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να βρεθεί και να απομακρυνθεί.

Ο λόγος για ένα φίδι, «σαΐτα», που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο από Καρδιτσιώτη που το είδε να κρέμεται πίσω από τον προφυλακτήρα. Το ερπετό που προφανώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί, κρύφτηκε εκ νέου και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να το απομακρύνει.

Ένα όχημα την Π.Υ. με δύο άνδρες με ειδικό εξοπλισμό για τη «σύλληψη» του φιδιού έφθασαν στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Χατζημήτρου, όπου και ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.
.
Επί αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να εντοπιστεί το φίδι αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Έτσι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, οδήγησε προς τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ακολουθούμενος από το Πυροσβεστικό όχημα για την περίπτωση που το φίδι πέσει στο δρόμο, για να γίνει πιο επισταμένη έρευνα για την εξεύρεση και απομάκρυνσή του. Πράγμα και που έγινε τελικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο κάτοχος του αυτοκινήτου ήταν την Κυριακή σε ημιορεινό χωριό απ’ όπου κατάγεται και εκεί πρέπει να εισήρθε το ερπετό στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Π.Κ.

Πηγή : karditsalive.net


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το