Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στον Δήμο Θέρμης
Μοιραστείτε το

Ξεμουδιάσαμε, ενεργοποιηθήκαμε και ταυτόχρονα γνωρίσαμε νέα αθλήματα στις #BeActive ξεχωριστές αθλητικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, “μένοντας ασφαλείς” και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις. Η επιλογή των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Sport4Values αναδεικνύουν τα οφέλη της άσκησης στη σωματική, την ψυχική και την πνευματική ευεξία.

Αναλυτικά την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 όσα παιδιά συμμετείχαν στο διαδικτυακό σεμινάριο in-line skating γνώρισαν χρήσιμες τεχνικές για Rollers. Οι μεγαλύτεροι μυήθηκαν από τον διαιτολόγο Αριστείδη Πατρινό στις έξι βασικές διατροφικές αρχές που κάθε ασκούμενος χρειάζεται να γνωρίζει.

Παρά τον άσχημο καιρό οι δράσεις Yoga και Pilates τελικά πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, όμως τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες ένιωσαν την ευεξία ασκούμενοι διαδικτυακά από το σπίτι.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου η θέα και η όμορφη φύση του Φράγματος της Θέρμης αποζημίωσε όσους συμμετείχαν στην πεζοπορία, η οποία πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης.

Πηγή : thermi.gov.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το