Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στον Βόλο
Μοιραστείτε το

Την προσεχή Κυριακή 28 Ιουνίου η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA, (πολυχώρος Τσαλαπάτα) στον Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και mini bazaar με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για όλους ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα αδεσποτάκια, καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Μαζί τους θα είναι και αδέσποτα τετραποδάκια που φιλοξενούνται προσωρινά στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου.

Είναι μια ευκαιρία για όλους να αποκτήσουν τον «δικό τους τετράποδο φίλο» μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν από τον χώρο της εκδήλωσης το σκυλάκι που θα «κλέψει την καρδιά τους».

Οι τετράποδοι φίλοι της Φι.Ο.Β που θα υιοθετηθούν θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες), ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς, μπολάκια φαγητού, παιχνίδια για ζώα και κουβέρτες, για χρήση στα αδέσποτα από τους εθελοντές της ΦΙ.Ο.Β.

Πηγή : taxydromos.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το