Η δίκη για την κακοποίηση του Έκτορα ξεκίνησε
Μοιραστείτε το

Από δημοσίευση του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας-Κερατσινίου μάθαμε πως η δίκη για την κακοποίηση του Έκτορα ξεκίνησε. Μια κακοποίηση τόσο απεχθή, που παρ’ ολίγο να κοστίσει τη ζωή του Έκτορα.

Στο δικαστήριο, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Αναστάσιο Γιαλούρη, που ανέλαβε την υπόθεση εθελοντικά και είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη μαζί με τους μάρτυρες, ώστε να δικαιωθεί ο Έκτορας αλλά και να καταδικαστεί αυτή η αποτρόπαια συμπεριφορά.

Η δίκη αναβλήθηκε και θα συνεχιστεί στις 6/11 στις 10 π.μ. στα δικαστήρια του Πειραιά.

Το Σωματείο καλεί τον φιλοζωϊκό κόσμο να παρευρεθούν ώστε όλοι μαζί να στηρίξουν τον κάθε Έκτορα που θα συναντήσει στο δρόμο του, ανθρώπους σαν αυτούς που βρίσκονται στην θέση των κατηγορουμένων.

Ο Έκτορας (χωρίς να είναι αδέσποτος, απλά στάθηκε άτυχος σε κακή στιγμή και έφυγε από τους δικούς του) για όλους τους φιλόζωους συμβολίζει το κάθε εγκαταλελειμμένο αδεσποτάκι που είναι μόνο του.

Ας είμαστε εμείς η φωνή τους!

Η δίκη για το απεχθές συμβάν που παρ’ ολίγο να κοστίσει τη ζωή του Έκτορα ξεκίνησε.Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας…

Gepostet von Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου am Freitag, 23. Oktober 2020

Περικλής Τσιούτσιος – Eco-Pet News Team


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το