Η διάσωση του Βαρώνου
Μοιραστείτε το

Σάββατο 31 Μαίου 2020

KAKOΠOIHMENO & YΠOΣITIΣMENO ΑΛΟΓΟ.

Επικοινώνησε μαζί μας ο αντιδήμαρχος Ασπροπύργου Κος Θέμης Τσίγκος και με εθελόντρια της ομάδας πήγαν σε μέρος όπου υπήρχε το αλογάκι αυτό.

Κακοποιημένος, υποσιτισμένος, με πρόβλημα στα μπροστινά πόδια, ενδονυχίτιδα, τραυματισμένοι αγκώνες και μάτια και γλαύκωμα.

Το άλογο μεταφέρθηκε σε σταύλο-ευγενική παραχώρηση ιδιώτη- και θα μείνει εκεί προς το παρόν. Ήδη έχει κανονιστεί επίσκεψη με πεταλωτή για να τσεκάρει τα πόδια.

Πρώτη εκτίμηση ηλικίας: περίπου 12 ετών. Κάνουμε έκκληση για βοήθεια σε ΙΠΠΙΑΤΡΟ που διατίθεται να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Ενημέρωση 3/6/2020

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ορθοπεδικό πετάλωμα. Σίγουρα θα χρειαστούν μέρες για να δούμε αν ανταποκρίνεται.

Το κόστος του πεταλωτή θα καλυφθεί πλήρως από τον Δήμο Ασπροπύργου.

Ο κτηνίατρός μας θα παραδώσει στον φιλόζωο Αντώνη που φιλοξενεί το υπέροχο αυτό πλάσμα – τον ονομάσαμε Βαρώνο – αντιφλεγμονώδη φάρμακα και πενικιλλίνη.

Αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει ο ιππίατρος με ακτινογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις.

ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΙΠΠΙΑΤΡΟ!

AnimAid Animal Rescue


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το