Η εταιρία Haddiws
Μοιραστείτε το

Την Τεταρτη 22 Ιουλίου γνωρίσαμε τον Χρήστο και τον Δημήτρη, τα δύο παιδιά που βρίσκονται πίσω από την εταιρία Haddiws. H Haddiws , πέρα από την κατασκευή και την διάθεση όμορφων χειροποίητων περιλαίμιων και ιδιαίτερων κοσμημάτων για αυτά, στηρίζει φιλοζωικές με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το 50% της κάθε αγοράς στην Haddiws πηγαίνει στην φιλοζωική που θα επιλέξεις εσύ.

Αφορμή λοιπόν, της συνάντησης μας, ήταν η εξαργύρωση του ποσού, το οποίο συγκεντρώθηκε για το Η ΑΓΑΠΗ (φιλοζωικο σωματειο). Με τα χρήματα αυτά, μπορέσαμε να προμηθευτούμε τροφές για τα άρρωστα μωρά τα οποία φιλοξενεί το καταφύγιο αυτήν την περίοδο, μερικά λουράκια για τις βόλτες των σκύλων και λιχουδιές και τροφές για αυτούς.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά, για την προσφορά τους και τον ιδιαίτερο τρόπο στήριξης των ζώων τα οποία έχουν ανάγκη.
Ελπίζουμε από αυτές τις όμορφες πράξεις να εμπνευστούν περισσότεροι άνθρωποι και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με την αδέσποτη ζωή.

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε οικονομικά, εθελοντικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, στείλτε μου μήνυμα.

Κουνιστές Ουρές στη Θεσσαλονίκη


Η εταιρία HADDIWS ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2019 από το Χρήστο και το Δημήτρη με σκοπό την κατασκευή και διάθεση περιλαίμιων και κοσμημάτων για σκύλους. Η παραγωγή των προϊόντων έγινε στην πόλη της Θεσσαλονίκης χάρη:

  • στην ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα του Δημήτρη που δημιούργησε τα καλούπια των περιλαίμιων,
  • στον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα της Βερονίκης που κατασκέυασε τα περιλαίμια,
  • στο μεράκι και την εμπειρία του Άκη που έφτιαξε τα κοσμήματα,
  • στο ταλέντο και την έμπνευση της Νεφέλης που ζωγράφισε τα σχέδια των κοσμημάτων και
  • στην υπευθυνότητα και την ακρίβεια της Λένας που έφτιαξε τα κουτιά συσκευασίας.

Υπάρχει όμως κάτι που κάνει αυτή την προσπάθεια μοναδική.

Το όνομα της εταιρίας HADDIWS δεν έχει προκύψει τυχαία, καθώς με τα αρχικά του σχηματίζεται η φράση Help A Dog Do It With Style, η οποία δηλώνει και τη φιλοσοφία της εταιρίας.

Τι σημαίνει αυτό?

Αγοράζοντας τα προϊόντα HADDIWS, έχεις τη δυνατότητα να δηλώσεις έμπρακτα την αγάπη σου για τους μικρούς μας φίλους και ταυτόχρονα να προσφέρεις στο δικό σου σκυλάκι, ένα κομψό χειροποίητο περιλαίμιο από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας τύπου Alcantara, συνοδευόμενο από χειροποίητα κοσμήματα σε ασήμι 925 και σε 6 διαφορετικά σχέδια που σίγουρα θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Πως βοηθάω?

Με κάθε αγορά περιλαίμιου, το 50% των κερδών μας θα πηγαίνουν σε μια φιλοζωική οργάνωση που ΕΣΥ θα επιλέγεις μέσα από το site.

Αγόρασες το περιλαίμιο? Καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Συνεχίζεις αγοράζοντας και κοσμήματα για να το “ολοκληρώσεις” ;
Με κάθε αγορά κοσμήματος, το 50% των κερδών μας θα πηγαίνουν και πάλι σε μια φιλοζωική που ΕΣΥ θα επιλέγεις.

Με τον τρόπο αυτό, όσο ο δικός σου σκύλος απολαμβάνει το καινούργιο του δώρο, δεκάδες άλλα σκυλάκια ,θα μπορούν να έχουν τροφή, εμβόλια, χάπια και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν μέσω της ενίσχυσης των φιλοζωικών οργανώσεων.

Προλάβετε έως τέλος Ιουλίου!!!

Μπείτε στο haddiws.gr, παραγγείλτε το χειροποίητο κολάρο του τετράποδου φίλου σας και κερδίστε ένα κόσμημα από ασήμι 925 αξίας 39,90 εντελώς δωρεάν. Παράλληλα η Haddiws θα δωρίσει 10 ευρώ στη φιλοζωική που εσείς θα επιλέξετε!!!

haddiws.gr,


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το