Η θέση της Π.Φ.Π.Ο. για τις γάτες στο Νοσοκομείο Παίδων
Μοιραστείτε το

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 12:00 στο νοσοκομείο

Η ΠΦΠΟ θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να θέσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στις πραγματικές διαστάσεις και να αποδώσει τις βασικές ευθύνες εκεί που ανήκουν.

Το κράτος διαχρονικά αρνείται μέχρι και αυτή τη στιγμή να πάρει τα μέτρα εκείνα που θα κάνουν τη χώρα μας ,μια χώρα χωρίς αδέσποτα.

Αρνείται να δει και να πάρει μέτρα που θα κτυπούν το ζήτημα στη ρίζα του.

Όσο δεν λαμβάνονται τέτοια μέτρα θα στοχοποιούνται κυρίως και πάνω από όλα τα ζώα αλλά και οι άνθρωποι που τα φροντίζουν.

Η ΠΦΠΟ συμφωνεί με την ανακοίνωση των φιλόζωων εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων στην τεκμηρίωση που κάνει γιατί δεν είναι δυνατόν να μετέφεραν οι γάτες τους ψύλλους στα δωμάτια των παιδιών και στο Ογκολογικό. Τα ζώα αυτά είναι πλήρως φροντισμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα, δεν φέρουν ψύλλους, ζουν δε πολλά χρόνια εκεί χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα, ζουν μακριά από τον κύριο όγκο του νοσοκομείου και δεν μπαίνουν σε αυτό.

Άρα αποκλείεται να μετέφεραν αυτά τους ψύλλους.

Η ΠΦΠΟ διαφωνεί ως προς το σκέλος της ανακοίνωσης που με τη σειρά της στοχοποιεί ανθρώπους, που ανήκουν σε άλλες φυλές, εθνικότητες κλπ.

Τους ψύλλους μπορεί να τους μεταφέρει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπαίνει στο νοσοκομείο. Έλληνας ή άλλης φυλής, εθνικότητας ή κοινωνικής ομάδας.

Η ΠΦΠΟ με τον πιο κατηγορηματικό ισχυρίζεται ότι την ευθύνη για το θέμα την έχει αποκλειστικά η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία με σοβαρότητα θα πρέπει να εξετάσει την αιτία και όχι να στοχοποιεί τον πιο αδύναμο κρίκο, ζώα και εργαζόμενους, για να απεμπολήσει τις δικές της ευθύνες.

Τα ζώα στο νοσοκομείο παίδων δεν θα πρέπει να απομακρυνθούν γιατί απλά δε φταίνε που βρέθηκαν εκεί και που ασυνείδητοι πολίτες τα εγκατέλειψαν σε αυτούς τους χώρους.

Ο χειρισμός της αστικής πανίδας του Δήμου Αθηναίων μας βρίσκει σύμφωνους γιατί στάθηκε στα πραγματικά περιστατικά για να πάρει θέση, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζει τα ζώα που διαβιώνουν στα νοσοκομεία της χώρας. Εις θάνατον τα αδέσποτα.

Οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να απειλούνται με απόλυση ή ο,τιδήποτε άλλο επειδή βοηθούν έμβια ανήμπορα, είναι χρέος του καθένα μας να το κάνει αυτό.

Η ΠΦΠΟ λέει όχι στην οποιαδήποτε στοχοποίηση αδύναμων πλασμάτων και καλεί όσους μπορούν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρία την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 12.00 στο νοσοκομείο.

Οι απειλές δεν πρέπει να περάσουν.

Π.Φ.Π.Ο.


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το