Η συγκινητική ιστορία του σκυλιού που έχασε τον κηδεμόνα του σε εργατικό δυστύχημα
Μοιραστείτε το

Η συγκινητική ιστορία του σκυλιού που έχασε τον κηδεμόνα του σε εργατικό δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο και ψάχνει ένα σπιτικό…

Ραγίζει καρδιές η ιστορία ενός σκυλιού που έμεινε μόνο του μετά τον θάνατο του κηδεμόνα του, λίγο πριν καταφέρουν να ξαναβρεθούν μαζί.

Το πλασματάκι της φωτογραφίας βρέθηκε πριν από αρκετό καιρό ολομόναχο σε ένα παγκάκι στους Αμπελοκήπους, όπου εντόπισαν φιλόζωοι οι οποίοι επικοινώνησαν με την «Αστική Πανίδα», την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες μέσω social media, όπου δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του, καθώς οι εμπλεκόμενοι έψαχναν μήπως είχε χαθεί από κάπου, ένας άντρας δήλωσε ότι ήταν δικό του και όντως το είχε χάσει.

Και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να επιστραφεί ένα ζώο που έχει χαθεί στον κηδεμόνα του και πριν προλάβουν να περάσουν 48 ώρες, ο άντρας σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, στις 14 Ιουλίου, όταν κατέρρευσε αναβατόριο σε οικοδομή, πριν προλάβουν να συναντηθούν ξανά…

Το σκυλάκι παραμένει σε φιλοξενία εθελοντών, χρειάζεται όμως απεγνωσμένα ένα νέο σπιτικό που θα το κάνει να αφήσει πίσω του τις δύσκολες ώρες που πέρασε…

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων 210 3239201-202, 210 3310397.

Πηγή : zoon.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το