Θέμα θανάτωσης αλόγων που φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους
Μοιραστείτε το

Θέτει θέμα θανάτωσης αλόγων που φτάνουν στο τέλος της καριέρας το Κόμμα Ζώων.

Το θέμα ενδεχόμενης θανάτωσης αλόγου που έφτασε στο τέλος του κύκλου συμμετοχής του σε ιπποδρομικούς αγώνες, εγείρει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Σε σημερινή ανακοίνωση αναφέρει ότι το κόμμα εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με σκοπό να διαφωτίσει εκείνες τις πτυχές όσον αφορά το θέμα των αλόγων που τρέχουν στις κούρσες στον Ιππόδρομο και το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τέλος της προσφοράς και χρήσης τους στο στοίχημα. Γιατί περί στοιχημάτων και χρημάτων ο λόγος και όχι για ο,τιδήποτε άλλο.

Επισυνάπτοντας φωτογραφίες αναφέρεται σε μια «εφιαλτική εικόνα που αντίκρισε πολίτης, ο οποίος μας ενημέρωσε για το νεκρό άλογο (σχεδόν σε προχωρημένη σήψη) κάτω από ένα δέντρο». «Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το κακό και εάν είναι όντως άλογο ιπποδρόμου θα πρέπει να αναληφθούν άμεσα οι ευθύνες από αυτούς που διαχειρίζονται τα ιπποδρομιακά θέματα και να βάλουν σε τάξη τα του οίκου τους», αναφέρει.

Πηγή : sigmalive.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το