Θανάτωσαν και άλλα αδέσποτα στον Αγιόκαμπο
Μοιραστείτε το

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι φρικιαστικές «εκκαθαρίσεις» αδέσποτων στα παράλια του δήμου Αγιάς, όπου το πρωί εντοπίστηκαν νεκρά τρία ακόμη ζώα, σκορπώντας οργή και αγανάκτηση σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την πρόσφατη ομαδική θανάτωση ζώων στον Αγιόκαμπο τα ανθρωπόμορφα τέρατα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία συνεχίζουν με το ίδιο μένος το δολοφονικό τους έργο, ενώ δύο από τα άψυχα πλάσματα εντοπίστηκαν δίπλα ακριβώς από κάδους, στον παραλιακό δρόμο της κοινότητας του Αγιοκάμπου και ένα τρίτο στην άκρη του δρόμου και σε κοινή θέα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως παρά τις διάσπαρτες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους δυσφημώντας πρώτα από όλα μια ολόκληρη περιοχή.

Ειρήνη Παπουτσή

Πηγή : paidis.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το