Ιδιοκτήτης φιδιών υιοθετούσε κουτάβια για να ταΐσει τα φίδια του
Μοιραστείτε το

Ένας ιδιοκτήτης του αγροκτήματος φιδιών, κατηγορήθηκε ότι υιοθετούσε αδέσποτα κουτάβια και στη συνέχεια τα τάιζε στα φίδια του.

Ο εν λόγω άντρας, που ταυτοποιήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Kevin Peralta de la Torre, «απεβλήθει» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποτιθέμενη συμπεριφορά του στην κεντρική μεξικανική πολιτεία Aguascalientes.

Ο Kevin Peralta de la Torre και η συντροφός του, η Aleh Ortlsaias φωτογραφίζονται με ένα κουτάβι
Credit: The Pandu/Newsflash

Οι χρήστες του Facebook κατηγόρησαν τον ίδιο και την σύντροφό του, Aleh Ortlsaias, ότι ζητούσαν αδέσποτους σκύλους και υπόσχονταν ότι θα τους δώσουν σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο De la Torre επικοινώνούσε με τους ανάδοχους φροντιστές στα social media και τους έλεγε ότι θέλει να υιοθετήσει κουτάβια.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι είχε μπλοκάρει τους λογαριασμούς όλων εκείνων που τους είχαν παραδώσει κουτάβια.

Ο χρήστης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης Shalom Escudero δημοσίευσε: «Αυτός ο τύπος σκοτώνει τα κουτάβια. Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι έχει φάρμα φιδιών. ”

Ο Escudero πρόσθεσε: «Ζητούσαν μικρά σκυλιά για να ταΐσουν τα φίδια τους.

“Έχει ήδη διαγράψει το Facebook του και έχει μπλοκάρει όλα τα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων που είχαν δώσει κάποιο κουτάβι.”

Και μια ιδιοκτήτρια σκύλων, η Agüitas Pérez, ισχυρίστηκε ότι ο εκτροφέας φιδιών υιοθέτησε τρία από τα σκυλιά της και μετά την μπλόκαρε στο Facebook και στο Whatsapp.

Βλέποντας τους ισχυρισμούς της Pérez στο Facebook, η Nancy López απάντησε: “Υιοθέτησε επίσης ένα κουτάβι από σκουπίδια που είχε μαζέψει ο ανιψιός μου.

“Μόλις παραδόθηκε το κουτάβι, διέγραψε το Facebook και το WhatsApp του.”

Και ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε ανώνυμα στα σχόλια: “Είδα την ανάρτησή σας για έναν κακό που υιοθετεί, ξέρετε πόσο καιρό πριν έδωσαν αυτά τα μικρά σκυλιά;

“Του έδωσα κι εγώ ένα κουτάβι και ανησυχώ για το τι λέει η ανάρτηση.”

Μια άλλη χρήστης, η Karen Marquez, ισχυρίστηκε επίσης ότι η εκτροφέας φιδιών την παρενόχλησε έξω από το σπίτι της τις μικρές ώρες το πρωί αφού τον κατηγόρησε για την άρρωστη πρακτική του.

Έγραψε: «Είναι ο Kevin Peralta de la Torre, υπεύθυνος για την εξαφάνιση περισσότερων από 11 κουταβιών (μέχρι σήμερα) που του δόθηκαν για υιοθεσία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές … σε διάστημα 4 μηνών.

«Στις 12 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ο Kevin εμφανίστηκε στο σπίτι μου στις δύο το πρωί, για την ασφάλειά μου δεν άνοιξα την πόρτα, έμεινε έξω από το σπίτι μου μέχρι τις 7:40 και περίμενε να ανοίξω την πόρτα.

«Μου ζήτησε να διαγράψω την δημοσίευσή μου… Ήταν απελπισμένος, αλλά του είπα ότι δεν θα το διαγράψω μέχρι να μου αποδείξει ότι όλα τα κουτάβια είναι εντάξει και να μου πει σε ποιους ανθρώπους τα άφησε.»

Η Marquez συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να της δείξει καμία απόδειξη και της έστειλε φωτογραφίες αδέσποτων σκυλιών, που σαφώς δεν ήταν τα ίδια σκυλιά.

Η Marquez λέει ότι έχει καταγγείλει τον de la Torre για κακοποίηση ζώων στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Aguascalientes

Σύμφωνα με την εφημερίδα TN, οι αξιωματούχοι γνωρίζουν τους ισχυρισμούς.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.
Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης τον κατηγόρησαν ότι ταΐζει τα αξιολάτρευτα ζώα στα φίδια του.

Μετάφραση Περικλής Τσιούτσιος – Eco-Pet News Team
Πηγή : thesun.co.uk

 


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το