Ιστιοπλοϊκός αγώνας στην Κέρκυρα για τα αδέσποτα σκυλιά
Μοιραστείτε το

Το πλήρωμα κάθε σκάφους θα αποτελείται από έναν σκύλο και δύο ιστιοπλόους!

Έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους διοργανώνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ο δραστήριος Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας.

Προσκαλεί τους κυβερνήτες ιστιοφόρων σκαφών να ανοίξουν πανιά στον “WOOF RACE” αφιερωμένο στους ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ και εγκαταλελειμένους σκύλους της Κέρκυρας!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοίκησης του Ι.Ο. Κέρκυρας που έχει αγκαλιαστεί από την ευρύτερη οικογένεια της ιστιοπλοΐας και την τοπική κοινωνία.

Υποχρεωτικό πλήρωμα ανά σκάφος θα είναι 1 σκύλος και 2 άνθρωποι!

Τα σκάφη δεν χρειάζεται να έχουν πιστοποιητικά καταμέτρησης. Οι κατηγορίες θα χωριστούν ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου (mini-medium-large) κι ασφαλώς θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19.

Το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε στα 20 ευρώ ανά σκάφος και ΟΛΑ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σωματείο “Κιβωτός Κέρκυρας – Τhe Ark”.

Θα ακολουθήσει η απονομή επάθλων των νικητών στα γραφεία του Ομίλου με την ευγενική χορηγία του petshop Ιωάννης Βάρθης.

Πηγή : real.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το