Κάηκαν ζωντανά 340 πρόβατα - Σώθηκε ένα καναρίνι
Μοιραστείτε το

Η Πυροσβεστική και η Άμεση Δράση ασχολήθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, με μια τρυφερή ιστορία που είχε αίσιο τέλος και με μια πολύ δυσάρεστη.

Στη δυσάρεστη, κάηκαν ζωντανά 340 πρόβατα που παγιδεύτηκαν σε πυρκαγιά, σε ποιμνιοστάσιο του Τυρνάβου, στην περιοχή Δελέρια. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς.

Στην κάπως ευχάριστη, μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα, χωρίς να σκεφτεί ότι στο ηλιόλουστο μπαλκόνι της εν τω μεταξύ, το καναρίνι που είχε στο κλουβί θα “ψηνόταν”. Γείτονες το άκουγαν μα πεταρίζει εξουθενωτικά προσπαθώντας να ελευθερωθεί απο την πυρακτωμένη φυλακή του και ειδοποίησαν την Αμεσο Δράση, άνδρες της οποιας μαζι με εθελοντές σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι. Εβαλαν το πτηνό στη σκιά και προσέθεσαν νερό στην ποτίστρα του, μια που το νεράκι του είχε σχεδόν εξατμιστεί όλο από τη ζέστη.

Πηγή : slpress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το