Κέντρο διάσωσης νυχτερίδων δημοσιεύει φωτογραφίες
Μοιραστείτε το

Κέντρο διάσωσης νυχτερίδων δημοσιεύει φωτογραφίες των φτερωτών ασθενών του και θα τις λατρέψετε!

Οι νυχτερίδες είναι από τα πιο παρεξηγημένα ζώα και πολλές φορές βρίσκονται σε κίνδυνο και χρειάζονται τη βοήθειά μας. Αυτός ο εθελοντικός οργανισμός στην Αυστραλία τα περιθάλπει και κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψουν σώα στο φυσικό τους περιβάλλον!

Ο εθελοντικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διάσωση νυχτερίδων στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας (Australian Bat Rescue), έχει αφιερωθεί στη διάσωση και την επιστροφή των νυχτερίδων στο φυσικό τους περιβάλλον!

Το κέντρο όχι μόνο σώζει τραυματισμένες νυχτερίδες, αλλά τις θηλάζει, τις φροντίζει και κάνει ό,τι μπορεί για να είναι έτοιμες να επιστρέψουν στην άγρια φύση. Ασχολούνται κυρίως με τα δύο κυριότερα είδη νυχτερίδων, όπως τις «ιπτάμενες αλεπούδες» και τα «μικροχειρόπτερα» και προσπαθούν να εκπαιδεύσουν το κοινό σχετικά με τη σημασία αυτών των ιπτάμενων θηλαστικών.

Αυτή η αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών καλείται συχνά να βοηθήσει νυχτερίδες που έχουν κολλήσει σε κάποιο συρματόπλεγμα ή δίχτυ για φρούτα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρό τραυματισμό για εκείνες. Ευτυχώς, λόγω των δωρεών που λαμβάνουν, είναι σε θέση να βοηθήσουν τα άτυχα ζώα.

Ακόμη, για να βοηθήσει η ομάδα στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις νυχτερίδες και να «σπάσει» μερικές από τις προκαταλήψεις του κόσμου, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ανεβάζουν αρκετά συχνά φωτογραφίες με τους αξιολάτρευτους ασθενείς τους. Άλλες νυχτερίδες είναι αρκετές δυνατές για να «κρεμαστούν» στο κλουβί τους και άλλες είναι τυλιγμένες σε κουβέρτες και δέχονται τη φροντίδα που χρειάζονται!

Είναι δυνατόν να μην τις ερωτευτείτε; Δείτε μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες τους!

Australian Bat Rescue – Instagram

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το