Καβάλα: Καταγγελίες ότι πυροβολούσαν αδέσποτα σκυλιά
Μοιραστείτε το

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει η καταγγελία κατοίκων της Ελευθερούπολης στην Καβάλα, για πυροβολισμούς εναντίον αδέσποτων σκύλων.

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Νώε μέσα από το facebook καταδίκασε αυτήν την ενέργεια και ζήτησε σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να έρθει σε επικοινωνία μαζί του καθώς και με την αστυνομία ενώ παράλληλα κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Ελευθερούπολης “να μεριμνήσει για το παραπάνω συμβάν προτού να είναι πολύ αργά”.

Η δημοσίευση :

Πριν από λίγη ώρα κάτοικοι της Ελευθερούπολης ενημέρωσαν τον Φιλοζωικό Σύλλογο Δήμου Παγγαίου – “Νώε” και συγκεκριμένα τόν πρόεδρο τού Χρήστο Παλληκαρά, για μία πρωτοφανή ενέργεια ενός κατοίκου μπορεί και παραπάνω (συγκεκριμένα στην περιοχή που είναι τά καπνό μαγαζα στο ΕΣΥ), ότι ξεκίνησε να πυροβολεί τά αδεσποτακια της φωτογραφίας…

Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα από τον “Νώε” και “άνθρωπος” που πράττει κάτι τέτοιο, μπορεί νά χαρακτηριστεί φυσικά και ως δολοφόνος…

Αυτή την φορά την γλίτωσαν τα σκυλάκια, την επόμενη φορά μπορεί όχι …
Ο “Νώε” ζητάει οποίος γνωρίζει τό παραμικρό, να έρθει σέ επικοινωνία μαζί του και με την αστυνομία, καθώς και τό αστυνομικό τμήμα της Ελευθερούπολης, νά μεριμνήσει για το παραπάνω συμβάν πρωτού να είναι πολύ αργά.

Χρήστος Παλληκαράς


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το