Και τα άγρια ζώα τα έχασαν στα πύρινα μέτωπα της Κορινθίας!
Μοιραστείτε το

Κινητοποίηση από τους Φιλόζωους Ν. Κορινθίας για την προστασία της άγριας πανίδας αλλά και των δεσποζόμενων – αδέσποτων ζώων

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το πύρινο μέτωπο και τη λαίλαπα που άφησε πίσω του, απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο το σοκ που έχει υποστεί όλη η φύση από τις φωτιές στην ανατολική Κορινθία.
Ο λαγός της φωτογραφίας, αποπροσανατολισμένος και φοβισμένος βρίσκεται μέσα στο μέχρι πριν λίγη ώρα φλεγόμενο τοπίο και προσπαθεί να διασωθεί. Στην αγωνία του καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος θα τον βοηθήσει και μένει ακίνητος περιμένοντας καρτερικά να τον περιθάλψουν εθελοντές και πυροσβέστες.
Λαγός φωτιά

Σήμερα έχουν ραντεβού στον Ισθμό μετά της 12 το μεσημέρι εθελοντές για την περίθαλψη και προστασία των άγριων ζώων ή αδεσπότων ή δεσποζόμενων. Έχει δημιουργηθει ομάδα εθελοντών σε συνεργασία με γιατρούς και είμαστε σε επικοινωνία και με ΑΝΙΜΑ.

Πηγή : anagnostis.org


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το