Κακοποίηση σκυλιού σε χωριό της Λάρισας
Μοιραστείτε το

Δημοσίευση του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος”, αναφέρετε σε ένα περιστατικό κακοποίησης σκυλιού, που συνέβει σε χωριό του δήμου Κιλελέρ.

Ο άκαρδος, αλλά και βάναυσος κηδεμόνας, ένος θηλυκού πίτμπουλ, έδεσε το σκυλί του σε κάγκελα, με λουρί 40 πόντων και δεν έφτανε αυτό, το είχε περασμένο στα κάγκελα έτσι, ώστε το μήκος του λουριού, να μειωθεί στο ήμιση του κανονικού του μήκους. Το σκυλί δεν μπορούσε να απελευθερωθεί και στην προσπάθεια του, το δύσμοιρο ζώο πέρασε κάτω από το κάγκελο και πνίγηκε.. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Ένας συγχωριανός του, που είδε αυτό το θέαμα, κάλεσε την αστυνομία, αμέσως, και έτσι ο κηδεμόνας του ζώου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Η ποινή που εκδίκασε το Αυτόφωρο, είναι φυλάκιση 15 μηνών, με αναστολή και το Διοικητικό πρόστιμο που του επιβληθεί, είναι 30.000 ευρώ.

Ο σύλλογος επεσημένει ότι δεν είχε καμιά συμμετοχή στο περιστατικό.

Ο συγχωριανός μάρτυρας, παρόλες τις απειλές του κηδεμόνα και το νεαρό της ηλικίας του, ήταν ψύχραιμος και χειρίστικε το περιστατικό άψογα.

Υπογραμιζει από την άλλη, ότι οι μάρτυρες/καταγγέλοντες, σε κάθε περιστατικό, δεν έχουν να μοιράσουν κάτι με τους κατηγορούμενους/κηδεμόνες, απλά γίνοντε η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!Ειχε τον σκυλο του δεμενο (φωτο) με λουρι 40 ποντους, το ζωακι περασε το…

Gepostet von Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας "Ελεύθερος" am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Περικλής Τσιούτσιος – Eco-Pet News Team


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το