Κακοποίηση σκύλου με χαλκά στον Δήμος Φυλής
Μοιραστείτε το

Σε ανάρτησή της η κα Αικατερίνη Ζερβάκη, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του δήμου Φυλής και συγκεκριμένα στον Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φυλής Αττικής “Αγαπαζω”, αναφέρει σχετικά με την διάσωση σκύλου που είχε κακοποιηθεί με κυριολεκτικά διεστραμμένο τρόπο από αγνώστους:

Σε αυτόν τον τόπο, 10 χρόνια, έχω βιώσει άπειρες κακοποιήσεις.

Φόλες, ζώα άρρωστα, ζώα με βγαλμένα μάτια, ζώα μαχαιρωμενα, ζωα καμένα, ζώα με κομμένα πόδια.

Αυτό το περιστατικό νομίζω ξεπερνά, κάθε ανθρώπινη λογική και φαντασία.

Ένα ζώο πού μήνες, ίσως και χρόνο, είχε έναν χαλκά, περασμένο στην γνάθο του.

Δηλαδή κάποιο τέρας, είχε ανοίξει με τρυπάνι το κόκκαλο στο στόμα τού ζώου, κι είχε περάσει τον χαλκά.

Αυτή η παράνοια, αυτή η σχιζοφρένεια σε αυτόν τον δήμο, νομίζω έχει ξεπεράσει όλα τα όρια τής ανθρώπινης φύσης.

Με την βοήθεια του γιατρού απο το Αττικό πάρκο και νάρκωσης με φυσοκάλαμο, το ζωο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο.

Αυτή η επιχείρηση δεν θα είχε αυτό το αίσιο τέλος αν δεν είχα δίπλα μου, τον αστυνόμο Ιωάννη Ριζόπουλο. Έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, έναν ΥΠΈΡΟΧΟ ΦΙΛΟΖΩΟ, πού ανταποκρίνεται άμεσα κι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ, σε κάθε έκκληση βοήθειας για κακοποίηση ζώου.

Γιάννη Ριζόπουλε, χαίρομαι πού σε έχω γνωρίσει και χαίρομαι πού η αστυνομία έχει ανθρώπους σαν εσένα. Λιγους μεν, αλλά υπάρχουν…!

Ενα μεγαλο ευχαριστώ και στην Tzina Joki για την πολύτιμη βοήθεια της!

Δήμος Φυλής 👿❌Σε αυτόν τον τόπο,10 χρόνια, έχω βιώσει άπειρες κακοποιήσεις..-Φόλες, ζώα άρρωστα, ζώα με βγαλμένα μάτια, ζώα μαχαιρωμενα,ζωα καμένα, ζωα με κομμένα πόδια…❌Αυτό το περιστατικό νομίζω ξεπερνά, κάθε ανθρώπινη λογική και φαντασία. -Ενα ζώο πού μήνες, ίσως και χρόνο, είχε έναν χαλκά ,περασμένο στην γνάθο του.-Δηλαδή κάποιο τέρας, είχε ανοίξει με τρυπάνι το κόκκαλο στο στόμα τού ζώου, κι είχε περάσει τον χαλκά.-Αυτη η παράνοια, αυτη η σχιζοφρένεια σε αυτόν τον δήμο, νομίζω έχει ξεπεράσει όλα τα όρια τής ανθρώπινης φύσης. Με την βοήθεια του γιατρού απο το Αττικό πάρκο και ναρκωσης με φυσοκάλαμο,το ζωο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. ⚠️Αυτη η επιχείρηση δεν θα είχε αυτο το αίσιο τέλος αν δεν είχα δίπλα μου,τον αστυνόμο Γιαννης Ριζοπουλος.😍Εναν ΆΝΘΡΩΠΟ,έναν ΥΠΈΡΟΧΟ ΦΙΛΟΖΩΟ😍,πού ανταποκρίνεται άμεσα κι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ,σε καθε έκκληση βοήθειας για κακοποίηση ζώου…..Γιάννη Ριζοπουλε χαίρομαι πού σε έχω γνωρίσει και χαίρομαι πού η αστυνομία έχει ανθρώπους σαν εσένα…Λιγους μεν,αλλά υπάρχουν Ενα μεγαλο ευχαριστώ και στην Tzina Joki για την πολύτιμη βοήθεια της😍

Gepostet von Zervaki Ekaterini am Mittwoch, 17. Juni 2020

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το