Καλαμαριά: Απομακρύνθηκε παράνομος χώρος με σκυλιά στο Κόδρα
Μοιραστείτε το

Επιχείρηση για την απομάκρυνση παράνομου χώρου με σκυλιά, από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, στήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Μαίου, από τις υπηρεσίες του δήμου Καλαμαριάς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης, όταν σε ανάρτηση του, αναφέρθηκε στο δύσκολο και απαιτητικό έργο της διοίκησης, με αφορμή τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται από την περσινή προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: Πέρυσι τέτοιο καιρό η Γενιά Δημιουργίας έδινε τον δικό της αγώνα στις εκλογές του Μαϊού. Κάθε ψήφο σας για εμάς ήταν σημαντική.

Πήρατε το μέλλον στα χέρια σας για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε μαζί την Καλαμαριά και χάρη σε εσάς κληθήκαμε να αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου.

Το έργο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολο και απαιτητικό, όμως με όρεξη και σκληρή δουλειά έχουν ξεκινήσει και μπαίνουν όλα σε μία τάξη, ώστε να γίνουν πράξη όσα λέγαμε.

Απόδειξη ότι μετά από δεκαετίες απομακρύνονται οι καταπατητές από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, ενώ σήμερα προχωρήσαμε σε επιχείρηση απομάκρυνσης του παράνομου χώρου με τα σκυλιά.

Δουλεύουμε καθημερινά για μία καλύτερη Καλαμαριά, για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου που στηρίξατε εμένα και τη Γενιά Δημιουργίας.

Πηγή : e-kalamaria.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το