Καταγγελλίες για δηλητηριάσεις αδέσποτων Δήμου Αλεξανδρούπολης
Μοιραστείτε το

Δηλητηριάσεις αδέσποτων καταγγέλλει το Καταφύγιο Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Fb του Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης την τελευταία εβδομάδα έχει παρατηρηθεί το γεγονός κάποιος “συνάνθρωπός” μας να έχει διασπείρει δηλητήρια για τους τετράποδους φίλους μας σε διάφορες περιοχές.

“Απαλός, Αγνάντια κι Αλεξανδρούπολη γνώρισαν τη μανία του. Κάποια ζωάκια τα κατάφεραν, άλλα πάλι δυστυχώς όχι. Παρακαλούμε θερμά, αν κάποιος παρατηρήσει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές” αναφέρει η ανάρτηση.

Για άλλη μια φορά μέσα από το evros24.gr θα τονίσουμε πως το να μην αγαπάει κάποιος τα αδέσποτα είναι δικαιώματά του. Το να τα κακοποιεί και να τα δολοφονεί όμως είναι εγκληματική πράξη που δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη.

Μη διστάζετε να καταγγείλετε οτιδήποτε γνωρίζεται στις αρμόδιες αρχές. Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τις αθώες αυτές ψυχές για τις οποίες εμείς ευθυνόμαστε που βρίσκονται στο δρόμο.

Πηγή : evros24


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το