Καταδικάζει τις απάνθρωπες δηλητηριάσεις ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
Μοιραστείτε το

Μετά το αδιανόητο περιστατικό του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων ενός δύστυχου σκύλου στην Κρήτη, ένα νέο περιστατικό , από τα δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας,συνέβη στο νομό μας.

Κάποιοι συν «άνθρωποι» μας πέταξαν φόλες σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με αποτέλεσμα αθώες και ανυποψίαστες ψυχούλες που πήγαν να χορτάσουν την πείνα τους να βρουν αργό και βασανιστικό θάνατο. Λόγια δεν υπάρχουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα δίποδα κτήνη. Πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και όπως ο νόμος προβλέπει.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης γράφει στην ιστοσελίδα του: «Η βαρβαρότητα και κάθε ενέργεια κακοποίησης και θανάτωσης ζώων είναι πράξεις αποτρόπαιες και καταδικαστέες και δεν ταιριάζουν ούτε με τη συλλογική προσπάθεια, ούτε με την ευαισθησία των πολιτών του Δήμου μας. Το πρόβλημα της αύξησης του αριθμού αδέσποτων δεν λύνεται με δηλητηριάσεις, αλλά με την συνεργασία όλων μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια εξόντωσης ανυπεράσπιστων ζώων με οποιαδήποτε μέθοδο.»

Πηγή : hmerisiakorinthou.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το