Καταδικάστηκε επειδη σκότωσε δύο σκυλιά στην περιοχή Έξω Γιαλός Σαντορίνης
Μοιραστείτε το

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τους λάτρεις των ζώων αλλά ΚΥΡΙΩΣ για όσους ΔΕΝ σέβονται τα ζώα!

Πριν από περίπου ένα μήνα, κάτοικος του νησιού πυροβόλησε ξαφνικά και σκότωσε δύο σκυλιά στην περιοχή Έξω Γιαλός Σαντορίνης. Δυστυχώς γι ‘ αυτόν υπήρξαν μάρτυρες που δεν τον άφησαν να ξεφύγει και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία!!

Σπουδαίοι άνθρωποι, που δεν δίστασαν να ενημερώσουν τις Αρχές και να καταθέσουν μήνυση.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Σαντορίνης που όπως πάντα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τηρώντας το γράμμα του νόμου.

Εισαγγελέας που φρόντισε για άλλη μια φορά να μην αγνοηθεί το θέμα!

′′Ο δράστης αρχικά είχε καταδικαστεί σε διοικητικό πρόστιμο 30,000 ευρώ για κάθε ισόβια που αφαίρεσε (60,000 συνολικά) και στη συνέχεια στη δίκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ποινή κάθειρξης 2.5 ετών καθώς και σε πρόσθετο πρόστιμο 21,000 ευρώ!”

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς και από τις δύο πλευρές!

Ενημερώνουμε επίσης ότι πέρα από αυτό το περιστατικό, τον τελευταίο χρόνο, έχουν γίνει και αρκετές άλλες αγωγές για παθητική κακοποίηση ζώων, παράνομη σύσφιξη ποδιών και έχουν ήδη επιβάλει διοικητικά πρόστιμα αρκετών χιλιάδων ευρώ που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και οι δίκες είναι Εν αναμονή.

Είμαστε εδώ! Είμαστε δίπλα σε αυτά τα πλάσματα που μπορεί να μην έχουν φωνή, αλλά έχουν δικαιώματα!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!

Πετρούλα Σιγάλς και Χρήστος Τζιάτης, έχετε τον βαθύτατο σεβασμό και συγχαρητήρια για τη στάση σας. Ελπίζουμε ότι πολλοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και θα ανοίξουν επιτέλους το στόμα τους στην κακοποίηση.

Ευχαριστώ επίσης την αστυνομία της Σαντορίνης για την άμεση ανταπόκριση σε όλες τις υποθέσεις κακοποίησης ζώων που ζητήσαμε τη βοήθειά τους.

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό ευχαριστούμε την Εισαγγελέα Νάξου κα. Παπανδρέου. Είναι τιμή μας να έχουμε μια τόσο σπουδαία κυρία δίπλα μας.

Μην στρέφεις το βλέμμα σου αλλού για να κάνεις κατάχρηση!!!

Κάνε την καταγγελία σου και ζήτα την τιμωρία του κακοποιητή!!

Μόνο εμείς μπορούμε να τους προστατεύσουμε, μόνο εμείς μπορούμε να γίνουμε η φωνή τους!!

Stray Paws Santorini


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το