Μοιραστείτε το
Στη σύλληψη δύο ατόμων για κακοποίηση αδέσποτου σκύλου, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.
Την είδηση ανάρτησε στο facebook η Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με την ανάρτηση, τα δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από καταγγελία πολίτη.
Το κακοποιημένο ζώο, μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο της Κατερίνης και «ευτυχώς πλέον είναι καλά στην υγεία του», αναφέρει η ανάρτηση.
Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα στην #Κατερίνη για κακοποίηση αδέσποτου σκύλου!🐶 Σε συνεργασία με τον Δήμο #Κατερίνης…
Gepostet von Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας am Dienstag, 22. September 2020
Από την αστυνομία γίνεται έκκληση προς όλους, αν και εφόσον αντιληφθούν ότι κακοποιείται ζώο, να προβούν σε καταγγελία, καλώντας το 100.
Πηγή : eptanews.gr