Κομοτηνή: Άνδρας κλωτσάει σκύλο στο δρόμο και δέχεται τις συνέπειες
Μοιραστείτε το

Θανάσης Τσολάκης

Υπεβλήθησαν μηνύσεις από τη Φιλοζωική Κομοτηνής

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε πλέον η ανάρμοστη συμπεριφορά ενός μεσήλικα άνδρα, ο οποίος χωρίς καμία αιτία κλώτσησε ένα σκύλο που απλώς βρισκόταν ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο της Κομοτηνής.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που απαθανάτισε κλειστό κύκλωμα το ζώο ήταν απλώς ξαπλωμένο και ο άνδρας διερχόμενος από το σημείο κινήθηκε προς το μέρος του και το κλώτσησε. Τη σκηνή παρακολούθησε και δεύτερος άνδρας, ο οποίος έμεινε αμέτοχος.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον πρόεδρο τα Φιλοζωικής Κομοτηνής Παναγιώτη Γκουδουσίδη, ο οποίος μιλώντας στον «Χ» αναφέρει: «Δεν θα μένει πλέον κανένας ατιμώρητος. Όλες οι υποθέσεις θα παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο άνδρες που φαίνονται στο βίντεο έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ το σκυλί είναι γνώριμο στην περιοχή. Ζει εκεί εδώ και επτά χρόνια είναι αποπαρασιτωμένο, εμβολιασμένο, ανήκει στο δήμο Κομοτηνής «και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα», υπογραμμίζει ο κος Γκουδουσίδης.

Πηγή : xronos.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το