Κτηνωδία σε βάρος σκύλου σε χωριό του Ηρακλείου!
Μοιραστείτε το

Και η πιο μεγάλη… φαντασία δεν φτάνει πολλές φορές την πραγματικότητα για να μπορεί κανείς να συλλάβει τα αίτια που μπορεί να οδηγήσουν έναν άνθρωπο να βλάψει ένα ζώο.

Στην περίπτωση που φέρνει στο φως η «Ζωόφιλη Δράση» και η κ. Πόπη Μαραβελάκη, θύμα ενός ατόμου, άγνωστου δράστη μέχρι στιγμής, έπεσε ένα σκυλί, το οποίο δέχτηκε την επίθεση, απίστευτης αγριότητας.

Το περιστατικό εγινε στις Μελέσσες και γνωστοποιήθηκε μετά από την πρωτοβουλια κατοίκου του χωριού. Συμφωνα λοιπόν με την κ. Μαραβελάκη, το σκυλί φέρει τραύματα στο κεφάλι από όπλο!

Το συμβάν έγινε την περασμένη Τρίτη και το σκυλί πλέον βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του κτηνιάτρου κ. Σουρανάκη.
Οι εξετάσεις στο άτυχο σκυλί συνεχίζονται την ώρα που αναζητείται και μια οικογένεια ή κάποιος φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος πολίτης για να το φιλξενήσει.
Όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο η μουσούδα του ζώου να είναι γεμάτη τρυπες και σημάδια αίματος από σκάγια που έχουν εισέλθει και στο κρανίο.

Τα μάτια του ζώου είναι πληγωμένα εσωτερικά, αλλά οι βολβοί των οφθαλμών είναι στη θέση τους.

Gepostet von Καλλιόπη Γεώργιος Μαραβελάκη am Dienstag, 28. Juli 2020

Πηγή : newshub.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το