Κυνοκομείο Χαλκίδας 2020
Μοιραστείτε το

Κυνοκομείο Χαλκίδας ή αλλιώς κυνοκομείο φάντασμα με εγκλωβισμένα ζώα στα κλουβιά μέχρι να πεθάνουν.

  • Δεν έχει ΠΟΥΘΕΝΆ αγγελίες για τα ζώα που ζουν εκει μέσα
  • Δεν επιτρέπει την είσοδο εθελοντών!!!
  • Λειτουργεί χωρίς κτηνίατρο απο το 2011 !!
  • Κάνει παράνομες υιοθεσίες καθώς έχει δώσει ζώα χωρίς τσιπακι

Ποιό το νόημα να μπαίνουν ζώα εκεί μέσα και να μην δίνονται για υιοθεσία?

Γιατί δεν θέλετε να φύγουν τα ζώα από εκεί?

Η Χαλκίδα και οι γύρω περιοχές της, είναι γεμάτο από αδέσποτα.

Αν αρχίσετε να κάνετε υιοθεσίες, με το να βάλετε αγγελίες και να επιτρέψετε την είσοδο των εθελοντών, τα ζώα θα αρχίσουν να φεύγουν από εκεί μεσα και θα μπορείτε να πάρετε αλλα ζώα που ζουν στους δρόμους.

Η Φιλοζωική Χαλκίδας τι γνώμη έχει για αυτό θέμα? Γιατί το δέχεται και δεν το κάνει γνωστό?

Έχει φτιαχτεί ομάδα από άτομα που είναι στη Χαλκίδα για να μιλήσουν με το Δήμο, όσοι είστε Χαλκίδα και ενδιαφέρεστε, αφήστε μήνυμα/κάντε σχόλιο (εδώ) να σας βάλουμε στο γκρουπ για συνεννόηση.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το κυνοκομείο για να υιοθετήσετε κάποιο ζώο καλέστε στο τηλ 2221025301για να σας κλείσουν ραντεβού.

Γιάννης Παπαδόπουλος

Facebook

Αλιεύσαμε και την άλλη άποψη στα σχόλια …

Τούλα Μελίσσαρη Οι εθελοντές της φιλοζωικής Χαλκίδας όντως συνεργαζόμαστε με το κυνοκομείο και μάλιστα άψογα.

Τούλα Μελίσσαρη Τα ζώα όμως δεν εξαφανίζονται. Τα φροντίζουμε τα περιποιούμαστε τα μεγαλώνουμε και τα δίνουμε σε άριστες υιοθεσίες.

Τούλα Μελίσσαρη Το κυνοκομείο Χαλκίδας πρόγραμμα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην κύρια ταπουτη. πολύ συχνά έχει και πρόγραμμα στειρώσεων για τα αδέσποτα που φροντίζουμε οι εθελοντές στο δρόμο.

Τούλα Μελίσσαρη Δεν είπα ότι πάνε εκεί με ραντεβού οι εργαζόμενοι. Το κοινό πηγαίνει με ραντεβού. μέσα στο κυνοκομείο πρέπει να φροντίσουν τα αμέτρητα αδέσποτα ζώα που αφήνουν οι ανεύθυνοι κάτοικοι.

Τούλα Μελίσσαρη Οι εθελοντές της φιλοζωικής Χαλκιδας έχουμε άψογη συνεργασία με το δήμο.

Τούλα Μελίσσαρη Όποιος θέλει να υιοθετήσει μπορεί να πάει στο κυνοκομείο κατόπιν ραντεβού και να δει τα διαθέσιμα αδέσποτα.

… Και το σχόλιο της Νατάσας Μπομπολάκη, Προέδρου της ΠΦΠΟ

Νατασα Μπομπολάκη Περυσι που στειλαμε επιστολη στο Δήμο , Εισαγγελια κλπ , ο δημος μας απαιλησε με μηνυσεις γιατι λεμε ψέμματα . Το 90% των δημων δεν αφηνουν τα φιλοζωικα να μπουν μεσα για να μη φωτογραφζουν τα χαλια και την δυστυχη ζωή αυτων των πλασματων εκει μεσα .

Και έχουμε και την απάντηση του Ζωόφιλου Συλλόγου Χαλκίδας … :

Με αφορμή κάποιες αναρτήσεις που μας θέλουν απόντες….

Ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας που δίνει το παρόν στην περίθαλψη και υιοθεσία των αδέσποτων του Δήμου μας και όχι μόνο εδώ και 18 χρόνια έχει μόνο έργο να παρουσιάσει από τους άοκνους εθελοντές του που με δικό τους χρόνο, κόπο και δαπάνες δίνουν την ψυχή τους στα ζώα που έχουν ανάγκη. Ανάλογα με τις εποχές και την πολιτική ηγεσία, άλλοτε υπάρχει συνεργασία και άλλοτε όχι.

Ζούμε σε ευνομούμενη κοινωνία και καλώς ή κακώς υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται. Σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

Υπάρχουν πολλά κακεντρεχή σχόλια προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και προς όσους βοηθούν χρόνια ολόκληρα.

Ο Ζωόφιλος Σύλλογος υπάρχει, διαθέτει κέντρο ενημέρωσης στη Σαλονικιού 10, και τα πρωινά υπάρχει πάντα άνθρωπος στο τηλέφωνο.

Το Καταφύγιο είναι επισκέψιμο, γίνονται υιοθεσίες, αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε με έρανο οικονομικά δυσβάσταχτα περιστατικά.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, να μάθει τις διαδικασίες, να γίνει μέλος μας και αρωγός μας είναι ευπρόσδεκτος.

Επικριτές δεν ζητούμε, αναζητούμε τουναντίον ενεργούς πολίτες που συμπράττουν μαζί μας.

Όσο για το κυνοκομείο του Δήμου, έχει περάσει από κύματα, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί και ο Σύλλογος έχει σχέση συνεργασίας (για υιοθεσίες) και δίνει το παρόν στα δύσκολα.

Δυστυχώς στα κοινωνικά μέσα βρίσκεται κάποιος που γράφει ο,τι θέλει χωρίς να είναι τεκμηριωμένο και το σκοινί γίνεται τριχιά.

Αντί να τρωγόμαστε, ελάτε να περπατήσετε τα σκυλιά, να μάθετε την ιστορία τους, να δωρίσετε κονσέρβες που τις έχουμε ανάγκη για τα φάρμακα, να τους δώσετε μια λιχουδιά και ένα χάδι και αν μπορέσετε, βρείτε ανθρώπους που θέλουν να τα αγκαλιάσουν και να τους δώσουν ένα σπίτι.

Άδεια κλουβιά πρέπει να είναι το σύνθημα, ενημέρωση στους αδαείς που θεωρούν ότι τα ζώα είναι λούτρινες κούκλες και τα εγκαταλείπουν….

Δε θα υπήρχε ούτε κυνοκομείο ούτε καταφύγιο αν κάποιοι δεν εγκατέλειπαν.

Το μένος και οι επικρίσεις σε αυτούς παρακαλώ.

Όλοι οι άλλοι, με τον τρόπο τους, βοηθούν.

ΖΩΟΦΙΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ANIMAL WELFARE GROUP OF CHALKIS

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το