Κωνσταντίνα Κατσίτη: «Αγώνας μέχρι τέλους...»
Μοιραστείτε το

Κωνσταντίνα Κατσίτη: Δείτε και ακούστε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η ιδιοκτήτρια της σχολής ιππασίας από το Δάτο Καβάλας

«Δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση μέχρι να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι» λέει η Κωσταντίνα Κατσίτη, ιδιοκτήτρια σχολής ιππασίας στο Δάτο Καβάλας, που πριν από ενάμισι μήνα περίπου είδε δηλητηριασμένα τα άλογα της, μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής. Δύο από αυτά δεν άντεξαν ενώ τα περισσότερα υποβάλλονται σε θεραπεία.

Η ίδια, μιλώντας στο kavalapoint, έκανε μία ακόμη έκκληση προς τις αστυνομικές αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση ενώ υποσχέθηκε και χρηματική αμοιβή σε όποιον βοηθήσει με τις πληροφορίες που θα δώσει στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.«Αγώνας μέχρι τέλους και χρηματική αμοιβή σε όσους βοηθήσουν την έρευνα για τη σύλληψη του δράστη».

Πηγή : kavalapoint.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το