Λάρισα: Πήγε διακοπές και άφησε σπίτι τον σκύλο - Το ζώο πέθανε
Μοιραστείτε το

Γείτονες παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του ισόγειου διαμερίσματος

Φοιτητής στη Λάρισα άφησε μόνο στο σπίτι τον σκύλο του και πήγε διακοπές – Το ζώο βρέθηκε νεκρό από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος – Σχηματίστηκε δικογραφία.

Μια απίστευτη υπόθεση εξετάζουν αστυνομικοί στη Λάρισα, όπου φοιτητής πήγε διακοπές και άφησε σπίτι τον σκύλο, ο οποίος και πέθανε.

Ο 19χρονος φοιτητής στη Λάρισα πήγε στο νησί όπου κατοικεί η οικογένειά του, αφήνοντας πίσω στο σπίτι τον σκύλο.

Γείτονες αντιλήφθηκαν έντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του ισόγειου διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κλήθηκε στο σημείο και άνοιξε την πόρτα. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιο. Ο σκύλος που είχε αφήσει μόνο πίσω στο σπίτι ο 19χρονος φοιτητής στη Λάρισα, ήταν νεκρός.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Ο φοιτητής από τη Λάρισα που είχε πάει διακοπές στο νησί της οικογένειάς του, αφήνοντας πίσω στο σπίτι τον σκύλο του, ειδοποιήθηκε να επιστρέψει άμεσα. Ο 19χρονος υποστήριξε ότι είχε αφήσει αρκετή τροφή και νερό στον σκύλο.

Πηγή : athensvoice.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το