Λαμία:Τώρα δηλητηριάζουν και δεσποζομενα σκυλιά
Μοιραστείτε το

Αμούρι Λαμίας

Δύο δεσποζόμενα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στις αυλές των σπιτιών τους και ένα σώθηκε μετά από επέμβαση κτηνιάτρου.

Εντύπωση προκαλεί το ότι ο δράστης της δηλητηρίασης με ισχυρό φυτοφάρμακο, επέλεξε σπίτια τα οποία ήταν μακρυά το ένα από το άλλο..

Υπάρχει άραγε κάποιος διαταραγμένος στο χωριό ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ενημερώσαμε ότι πρέπει να γίνει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα ώστε να επιληφθεί του αποτρόπαιου συμβάντος .

Ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι άνθρωποι που έχουν σκοτώσει ανθρώπους έχουν κακοποιήσει ή δολοφονήσει ζώα στο παρελθόν.

Φιλοζωικός σύλλογος Λαμίας

Πηγή : lamiafm1.gr


.. και συνεχίζεται το θεάρεστο έργο.

Ο κάθε ένας αμολάει κατοικίδια που βαρέθηκε, αζήτητα κυνηγόσκυλα, θηλυκά τσομπανόσκυλα κουτάβια. Ο γείτονάς του που ένοχλείται, τα φολιάζει! Και εναλλάξ μετά, για να μην βαριούνται. Και μετά πάνε φιλιωμενοι στο καφενειο, καμαρώνουν για το μακελειο, και βρίζουν τους “δήθεν φιλοζωους” και λένε “..αυτοί φτάινε για τα άδέσποτα, και να τα πάρουν σπίτια τους”!

Είναι βέβαια και οι “δήθεν οικολόγοι” που όλοι τους έχουν δει που πετάνε φίδια έξω από τις παιδικές χαρές και τις πλατέιες στα χωριά, καθώς και λυκους και τσακάλια στα δάση. Ωστόσο οι χειρότεροι “φανταστικοί εχθροί” από όλους, είναι οι “δήθεν φιλόζωοι”.

Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το