Λαμία: Δηλητηρίασαν με φόλα και πάτησαν με αυτοκίνητο σκύλο-δρομέα στην Υπάτη
Μοιραστείτε το

Οργή και θλίψη προκαλεί η δηλητηρίαση με φόλα ενός πολύ φιλικού σκυλιού, από την παρέα των τριών που ακολουθούν τους δρομείς στις δραστηριότητές τους στην Οίτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Υπάτης και το δημοσιοποίησε ο χρήστης του Facebook Νώντας Μπαλάφας, σημειώνοντας μάλιστα ότι στο τέλος επαγγελματίας οδηγός χτύπησε το σκυλί με το όχημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής «Πούμπα» που έχει τερματίσει ακόμη και στον ορεινό μαραθώνιο παρέα με τους ντόπιους αθλητές, τη γλύτωσε την τελευταία στιγμή ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουν, καθώς το ζώο ακόμη παρακολουθείται για την υγεία του.

Την ίδια ώρα ένα τρίτο σκυλί από την αθλητική παρέα, αναζητείται μην έχοντας δώσει ίχνη τις τελευταίες ημέρες και φοβούνται πολύ ότι έχει δηλητηριαστεί και κείνο.

Πηγή : zoon.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το