Μέγαρα: Με εκδήλωση για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα ζώα συστήνετε ο Αδέσποτος Παλμός
Μοιραστείτε το

Στις 15 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση η οποία αναφέρεται στα κατοικίδια και στα αδέσποτα ζώα από το νεοσύστατο φιλοζωικό σωματείο ο Αδέσποτος παλμός.

Στην πλατεία Λιτάρα, ώρα 19:30.

Ψυχή της εκδήλωσης είναι η πολύ γνωστή για τις φιλοζωικές και άλλες κοινωνικές δράσεις της η Μαρία Αρκομάνη η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία της στην τοπική κοινωνία και να βοηθήσει στην παραπέρα ευαισθητοποίηση των πολιτών στο πνεύμα του εθελοντισμού, της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης στα ζώα.

Γράφει η Μ.Α. στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:

«Θα είναι μια πανέμορφη διοργάνωση που ο σκοπός της θα είναι η ενημέρωση του κόσμου για τους τετράποδους φίλους μας. Μαζί μας άνθρωποι επαγγελματίες του χώρου που ο σκοπος θα είναι να έρθει πιο κοντά ο κόσμος σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Μαζί μας θα είναι και ο αγαπημένος μου φιλος Λεωνίδας Κακούρης που θα μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία που υιοθετησε ενα αδέσποτο ζωάκι!!!.

Σύντομα θα βγουν οι αφίσες καθώς και το πρόγραμμα..

Θα είναι χαρά και τιμή όσοι επιθυμείτε να βρεθείτε στην εκδηλωση μας και να ακούσετε από ειδικούς του χώρου κάποια πραγματάκια.

Θα δοθούν δωράκια και άλλες εκπλήξεις.

Να τονίσω πως η εκδηλωση ΔΕΝ θα είναι Bazaar και δεν θα μαζευτούν χρήματα ούτε θα υπάρξει κουμπαράς. Όποιος θέλει από μόνος του μπορεί να φέρει τροφούλες, αλλά σε καμία περίπτωση χρήματα .

Θα είναι αποκλειστικά ενημέρωση του κόσμου με πολλές εκπλήξεις !!

Σας ευχαριστώ απο καρδιάς

Με εκτίμηση
Αρκομάνη Μαρία
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ -STRAY PULSE
Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων».

Πηγή : megara.org


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το