Μέρες κορωνοϊού και ευτυχώς κάποιοι δεν ξέχασαν τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Γυναίκα γύριζε τις γειτονιές και μοίραζε τροφή στα ζώα.

Τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται τα αδέσποτα, σκύλους και γάτες και φροντίζουν ώστε να μη μείνουν νηστικά τις ημέρες αυτές.
Τα συμπαθή τετράποδα –κυρίως σκυλιά- μέσα σε πολύ λίγα 24ώρα βρέθηκαν σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαν συνηθίσει. Το φαγητό που τους προμήθευαν φιλόζωοι ή προσωπικό από εστιατόρια που έκλεισαν ή έβρισκαν μόνα τους σε διάφορα σημεία της πόλης, χάθηκε ξαφνικά.

Ο φωτογραφικός φακός του cretapost, συνάντησε μία γυναίκα η οποία έχοντας προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες τροφής για τα αδεσποτάκια, γύριζε στις γειτονιές του Ηρακλείου και τους μοίραζε τροφή.

Παρατηρώντας τη στάση των σκύλων απέναντι στην εν λόγω κυρία, καταλαβαίνουμε πως την γνώριζαν και περίμεναν υπομονετικά να τους μοιράσει την τροφή.

Πηγή : cretapost.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το