Μία βόλτα στον λόφο Λαμπράκη για τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου, θα διοργανωθεί από το σωματείο stray.gr ένα μπαζάρ για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Το σωματείο θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να κάνουν μία βόλτα στον καταπράσινο λόφο Λαμπράκη, και να αγοράσουν βιβλία, ρούχα, είδη σπιτιού και διακόσμησης και διάφορα άλλα δώρα.

Τα έσοδα από το μπαζάρ θα διατεθούν στην ενίσχυση του σωματείου, το οποίο δρα με τη στήριξη εθελοντών για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, από το 2003.

Η τοποθεσία του μπαζάρ θα είναι το Proteas Athens Basketball Club, το οποίο βρίσκεται στον λόφο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο.

Μία καλή ευκαιρία λοιπόν για όλους μας να απολαύσουμε μία καλοκαιρινή βόλτα για να στηρίξουμε τους τετράποδους φίλους μας!

Πηγή : efsyn.gr

Ακούσατε- Ακούσατε!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το καλοκαιρινό γατοσκυλομπαζάρ του Stray.Gr στις 11 και 12 Ιουλίου!

Τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας, θα σας υποδεχτούμε για τις καλοκαιρινές – αυτή την φορά – αγορές σας!

Βάλτε την καλή σας μάσκα λοιπόν (αν θέλετε!) και ελάτε να μας βρείτε στο γήπεδο του αγαπημένου μας Proteas Athens Basketball CLUB, έναν χώρο ανοιχτό, όπως επιβάλουν οι καταστάσεις, στην καρδιά της Αθήνας αλλά καταπράσινο, στον λόφο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο.

Στο μπαζάρ μας θα βρείτε: βιβλία για την παραλία (ή και το μπαλκόνι σας!), τα μουσουδοφανταστικά είδη του σωματείου μας και πολλά ακόμα δώρα για τους μικρούς μας φίλους και εσάς!

Πριν φύγετε για τις βουτιές σας λοιπόν σας περιμένουμε όπως πάντα, δίποδους τρίποδους και τετράποδους- σίγουρα οι τελευταίοι θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη φορά, γιατί θα ευχαριστηθούν βόλτα και παιχνίδι στη νέα αυτή φανταστική τοποθεσία! Γιατί είναι πάντα τόσο όμορφα όταν βρισκόμαστε από κοντά!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Οπανδά και την ομάδα του Πρωτέα που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στέκονται δίπλα μας και μας βοηθάνε φιλοξενώντας μας, να πραγματοποιήσουμε το μπαζάρ μας!

Αν είστε γάτες δε θα το χάσετε, γιατί αν το χάσετε θα σκυλιάσετε!

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το