Μοιραστείτε το

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία από το Δήμο Καστοριάς για τα αδέσποτα

Επεκτείνει την κοινωνική του ευαισθησία και συνεισφορά σε κάθε τομέα.

Με τα πρόσφατα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας ανέκυψε η ανάγκη λήψης ειδικής μέριμνας για τα αδέσποτα, αλλά και για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς των οποίων ορισμένοι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να φροντίσουν.

Έτσι, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Καθημερινότητας του Δήμου Καστοριάς προχώρησε σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, τοποθετώντας ειδικές ταΐστρες σε τέσσερα, προς το παρόν, σημεία της Καστοριάς (Χλόη, Λεωφόρος Κύκνων, ΛΥΒ, Καλλιθέα), ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και άλλες. Ο ανεφοδιασμός γίνεται από τη συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, όμως καλούνται εθελοντές και πολίτες να συνδράμουν και αυτοί με όποιο τρόπο μπορούν.

Τις δύσκολες αυτές μέρες, όπου εξελίσσεται μία πρωτοφανής για όλους κατάσταση, ο Δήμος Καστοριάς επεκτείνει την κοινωνική του συνεισφορά δείχνοντας αποδεδειγμένα την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του σε κάθε τομέα.

Πηγή : orizontespress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το