Μαθητές ανακυκλώνουν χαρτί και παλιά βιβλία
Μοιραστείτε το

Μαθητές ανακυκλώνουν χαρτί και παλιά βιβλία για να βοηθήσουν αδέσποτα σκυλάκια

«Δίνω χαρτί για ανακύκλωση, βοηθώ το καταφύγιο ζώων», αυτό ήταν το σύνθημα των εθελοντών μαθητών στην πόλη Κοπέισκ, στο Τσελιάμπινσκ, όταν ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν παλιά περιοδικά, εφημερίδες και άλλα προϊόντα χαρτιού για να τα δώσουν για ανακύκλωση, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα σκυλιά.

Τα παιδιά, παρόλο που είναι περίοδος καλοκαιρινών διακοπών, δουλεύουν σκληρά και συγκεντρώνουν χρήματα μέσω αυτής της φιλανθρωπικής δράσης για να αγοράσουν τροφή για αδέσποτα ζώα.

«Λοιπόν, εδώ συλλέξαμε τα απορρίμματα χαρτιού. Τώρα πρέπει απλώς να παραδώσουμε, να πάρουμε τα χρήματα και να αγοράσουμε τροφή για τα ζώα με αυτά τα χρήματα. Και μπορείτε ήδη να πάτε στο καταφύγιο» αναφέρει ο 10χρονος Παβέλ Νικίτιν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σχετικά με τη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων σκύλων περιμένει με ανυπομονησία τους μαθητές, οι οποίοι δεν φέρνουν μόνο τροφή, αλλά περνούν χρόνο με τα ζώα και παίζουν μαζί τους.

Η Πολίνα Γκορλάντσεβα, η νεότερη από τους μικρούς εθελοντές ελπίζει και ονειρεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

Στο μέλλον, οι μαθητές σκοπεύουν να βοηθήσουν όχι μόνο καταφύγια για αδέσποτα ζώα, αλλά και άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους.

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το