Μεγάλη αυτοκινητοπομπή από φιλόζωους στα Χανιά
Μοιραστείτε το

Με το σύνθημα “Συλλάβετε τον Δράστη” μέλη των Φιλοζωικών συλλόγων στα Χανία διαμαρτυρήθηκαν το Σάββατο το πρωί με μια πορεία που ξεκίνησε από το λιμάνι της Σούδας και κατέληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Αρνούμενοι να ξεχάσουν τη φρίκη οι οργανωμένοι και μη φιλόζωοι των Χανίων οργάνωσαν το Σάββατο την αυτοκινητοπομπή που πέρασε από το κέντρο της πόλης, από το Δημαρχείο (αφισοκόλληση) και είχε κατάληξη το αστυνομικό μέγαρο, εκεί όπου οι επικεφαλής των συλλόγων θα εξέφραζαν στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, εκ νέου το ζήτημα της έυρεσης του δράστη, του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Κεραμειά, όπου δύο σκύλοι κρεμάστηκαν και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου.

Καθόλη τη διάρκεια της πορείας από τη Σούδα μέχρι τα Χανιά, την κυκλοφορία ρύθμιζαν δυνάμεις της τροχαίας Χανίων, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Πηγή : flashnews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το